Selecteer een pagina
Webwinkel company
Voor het realiseren van online zichtbaarheid in de breedste zin van het woord werkt Vindkracht13 samen met partners. Eén van die partners zijn wij: Webwinkel Company, een organisatie met ruime ervaring met het bouwen van gebruiksvriendelijke en uitstekend vindbare webshops en websites.
Een slimme samenwerking
MARKETING STRATEGIE, WEBSITE OPTIMALISATIE, SEO OPTIMALISATIE

We bouwen professionele webshops met diverse opties op maat en een professioneel grafisch ontwerp. In de afgelopen periode hebben we zo’n 300 platformen neergezet, veelal voor winkels. We maken niet alleen webshops, ook kassakoppelingen, voorraadkoppelingen en eventueel koppelingen met andere winkels of leveranciers. We bouwen het zo dat de klant zoveel mogelijk zelf kan doen en niet alles uit handen hoeft te geven. Dat bespaart tijd en geld en is ook nog eens efficiënter.

“Geert zorgde voor de online vindbaarheid en het marketingtraject”

Ik ben in contact gekomen met Geert van Vindkracht13 via Business Netwerk International, een groep ondernemers die elkaar helpt. Samen hebben we, om te kijken of samenwerken ons zou bevallen, een eerste traject gedaan voor een dakrenovatiebedrijf. Webwinkel Company realiseerde het technische gedeelte van de website, de webshop en het maatwerkgedeelte dat de dakdekker nodig had. Geert zorgde voor de online vindbaarheid en het marketingtraject en hij begeleidde het hele traject.

De samenwerking met Geert bevalt ons uitstekend: hij weet de juiste vragen te stellen aan de klant en hij weet de vertaalslag te maken tussen wat de klant wil en hoe dat er technisch uit zou moeten zien, zodat hij ons kan briefen. Hij heeft enorme kennis van zaken en dat zorgt voor gemakkelijk schakelen. Tegelijk is hij blij met het advies dat wij hem vanuit onze expertise geven. Geert weet heel goed wat hij doet en hij leert snel.
Rahied Goelamha
CEO
Webwinkel company
Geert weet heel goed wat hij doet en hij leert snel!

Na dat eerste traject zijn we verder gegaan met onze samenwerking voor andere klanten en dat bevalt heel goed. Geert doet het consult met de klant en het hele voortraject. Gedurende het proces komen wij erbij voor de techniek. Dat heeft als voordeel dat Geert niet steeds de vertaling hoeft te maken tussen de klant en Webwinkel Company. Wij kunnen in een rechtstreeks gesprek met de klant en Geert aangeven wat de mogelijkheden zijn. Daardoor weten we allemaal waar we mee bezig zijn, het scheelt een hoop tijd én de klant krijgt het product precies zo opgeleverd als hij wil.

“Een extra dimensie geven aan het traject”

Een ander voordeel van de samenwerking tussen Vindkracht13 en Webwinkel Company is dat wij op onze beurt Geert kunnen vragen om voor nieuwe klanten die bij ons aankloppen het voortraject op zich te nemen en de procesbegeleiding. Hij is goed in het ontdekken wat de klant precies wil en kan een extra dimensie geven aan het hele traject. Zo pakt samenwerken voor iedereen goed uit: voor Vindkracht13, voor de klant én voor ons.

Een tip van Rahied

 

Of ik Geert nog een tip zou willen geven?

Welnee, hij weet uitstekend wat hij doet!