Selecteer een pagina
Praxis Kluscontainer
Praxis Kluscontainers in Zaltbommel exploiteert verschillende webshops voor het verhuren van bouw-, klus- en afvalcontainers. Onze afdeling verkoop ondersteunt de klant - bedrijf of particulier - bij het vinden van de juiste container voor de klus en regelt met transporteurs dat de containers op de afgesproken tijd op het juiste adres worden afgeleverd. Het bedrijf is goed geautomatiseerd: met speciale software kunnen we met ons relatief kleine team een groot aantal klanten bedienen en zelfs meer aanvragen verwerken dan er op dit moment binnenkomen.
Klantenbinding
CREATIEVE CAMPAGNE

“Geert geeft advies, maar pakt de uitvoering ervan net zo gemakkelijk op!”

Bij Praxis Kluscontainer kunnen we nog harder groeien dan we op dit moment doen en daarom hebben we Geert van Vindkracht13, die ik via via heb leren kennen, gevraagd om mee te kijken bij ons merk, de kernwaarden en de verschillende campagnes die we verzinnen om nieuwe klanten te werven en oude aan ons te binden. Samen met Geert ben ik in gesprek gegaan met de webbouwer die met onze sites bezig is om te kijken: waar kan de creativiteit van Geert bijdragen aan een succesvolle verhoging van ons klantenbestand? Hoe kunnen we bijvoorbeeld onze trouwe klanten belonen en winacties uitzetten onder nieuwe klanten? Geert bedacht om een container om te bouwen tot barbecue en die in de zomer uit te lenen aan trouwe gebruikers, zodat die met hun personeel kunnen barbecueën. Een groot succes!

Een groot succes!

"Geert schakelt snel en werkt altijd aan oplossingen voor de vraagstukken die er op dat moment zijn. Hij is doortastend: als hij een advies geeft pakt hij de uitvoering ervan net zo gemakkelijk op. Bij de voorbereidingen voor de Webwinkel Vakdagen kunnen we hem zeker niet missen: hij heeft de kennis, expertise én inspiratie om het maximale uit de beurs te halen."
Richard van Rijnsbergen
Directeur
Praxis Kluscontainer
Meer bekendheid voor de Praxis Kluscontainer

Elke week zitten we een half uurtje bij elkaar om de voortgang te bespreken. In juni 2022 staan we met Geert op de Webwinkel Vakdagen, een beurs in Utrecht. En we gaan in de komende maanden in de Praxis-filialen meer bekendheid geven aan Praxis Kluscontainer, zowel onder het personeel en onder de klanten. We zijn bezig met een QR-code, zodat we kunnen zien of er een goede respons komt en waar de aanvragen vandaan komen. Elk Praxis-filiaal krijgt daarom een unieke code.

Een tip van Richard

 

Geert denkt mee, kijkt mee en ziet ook mogelijkheden voor ons product in zijn eigen netwerk. De samenwerking is prettig, snel en proactief. Als ik Geert een tip moet geven?

Blijf altijd zo enthousiast!