Selecteer een pagina
GUUS.
GUUS. is meer dan een sportschool. GUUS. is een team met als achtergrond het onderwijs en gedragsverandering die staan voor transformatie, resultaat, oprechte betrokkenheid. Een sterke volledige aanpak, waarbij ze hun members met meer helpen dan alleen Body.
ONLINE MARKETING MENTOR
MARKETING STRATEGIE, ZICHTBAARHEID VERHOGEN, ONLINE KLANTGERICHTHEID, REBRANDING, CREATIEVE CAMPAGNE

Guus van Diest, Eigenaar van GUUS.

“Vindkracht13 verraste mij het meeste met hun consistentie als het gaat om werkwijze naar hun eigen bedrijf en personeel!”

Vindkracht13 ondersteund mij in het uitrollen van het concept van GUUS. Dit voornamelijk in online uitingen,
maar ook in offline uitingen zoals evenementen, campagnes, marketingmateriaal en communicatie.
Kortom een allround sparringspartner omtrent concept en marketing.

De voornaamste zaken die wij in de toekomst nog gaan aanpakken zijn het verder uitrollen van het concept GUUS. en de zichtbaarheid consistent blijven doorvoeren.

“Het sterkste punt van Vindkracht13 is vooral doen. Twijfel, nadenken, analyseren… dit gebeurd maar met als uitgangspunt oppakken en doen. Met als resultaat: zichtbaar goed gevonden!”
Guus van Diest
Eigenaar
GUUS.
MARKETING BORDEVOL ENERGIE EN ENTHOUSIASTME

Vindkracht13 is allereerst erg goed gezelschap. Waar kan worden op een bizar hoog tempo stappen gemaakt in je marketingstrategie, waar moet wordt vertraagd en gefocust op consistent bijblijven. Ze verraste me het meest met de consistentie als het gaat om zijn werkwijze richting zichzelf en het personeel. Een mooi voorbeeld hiervan is zo min mogelijk dan wel niet spontaan (of zoals zij zelf zeggen adhoc) werk aannemen en verwerken om de rust en structuur te bewaken of het niet mogen overwerken binnen Vindkracht13. Ik zou de samenwerking omschrijven als laagdrempelig, in goed gezelschap en met verwondering.

Een tip van Guus

 

Vindkracht13 is een jong enthousiast bedrijf met ontzettend veel ervaring aan het stuur! Dit enthousiasme is absoluut hun kracht, maar her en der ook hun eigen valkuil. In combinatie met goed gezelschap is het elkaar scherp houden een belangrijk punt.