Selecteer een pagina
Power Community Sint Oedenrode
Een gezond leven creëren door middel van sport en coaching voor ambitieuze en ondernemende mensen. Sport om je fit te maken en op weg te helpen, coaching om te zorgen dat je gaat doen wat je al weet. Dat je de acties gaat ondernemen om je ‘ongezonde’ patronen en gewoontes te doorbreken. Om alles uit je leven te kunnen halen. Het bieden van nieuwe energie voor je lijf, werk, gezin en jezelf. Wij werken met een eigen coachingsmethode en aan de hand daarvan zijn onze programma’s ontwikkeld. Wij zijn een uniek concept dat psychologie combineert met sport. No nonsense. En daarom werkt het.
DENKT ÉN ONDERNEEMT MEE
MARKETING STRATEGIE, WEBSITE OPTIMALISATIE, PROCESS OPTIMALISATIE, ONBOARDING NIEUWE KLANTEN
DENKT ÉN ONDERNEEMT MEE
Guus van Diest
EIGENAAR
Power Community Sint Oedenrode
MAXIMALE POWER DANKZIJ THE POWER COMMUNITY

Geert van der Heijden is naar The Power Community gekomen als deelnemer van het I AM programma. 3 Maanden werken aan voeding, training en coaching waarbij je patronen doorbreekt en een transformatie doorgaat. Dit leidde uit tot een fijne samenwerking en vriendschap!

Een tip van Guus

 

Als ik Geert een tip zou moeten geven zou ik zeggen:

“Blijf vooral gefocust op je eigen strategie.”

“Ik vind het leuk hoe Geert zijn eigen, vaak tegendraadse kijk heeft op hoe je klanten blij maakt en hoe hij dat met grote creativiteit uitwerkt. Ik werk graag samen met Geert en hoop dat nog lang te blijven doen!”