Selecteer een pagina
MH Media Online
Mijn bedrijf MH Media Online ontwikkelt technische platforms voor matchings- en datingssites. We bedenken de concepten, bouwen de platforms en marketen ze. Bij MH Media Online werken vijf mensen.
Website Optimalisatie & Marketing Mentor
MARKETING STRATEGIE, OMZET MEETBAAR MAKEN, WEBSITE OPTIMALISATIE

Met Geert was er direct een klik!

Enige tijd geleden ontstond bij MH Media Online de behoefte aan iemand voor de online zichtbaarheid van onze producten. Ik plaatste een oproep op mijn Facebookpagina en al snel viel het me op dat in een heleboel van de vele reacties de naam van Geert van der Heijden van Vindkracht13 voorkwam. Ik heb toen een aantal mensen gesproken, waaronder Geert. Met hem was er direct een klik en ik heb dan ook heel bewust voor hem gekozen.

"Geert is voor MH Media Online met name bezig met de online marketing van onze platforms, zoals het inrichten van nieuwe campagnes. Daarnaast werkt hij ook aan het optimaliseren van de websites: het verhogen van de zichtbaarheid, het bereiken van meer exposure. Geert heeft de eerste goede indruk zeker waargemaakt. Als ik me in percentages moet uitdrukken heeft hij in korte tijd zo’n 8 a 9% efficiency bereikt en dat is voor nu enorm hoog."
Mustafa Hazneda
CEO
MH Media Online
Extreme openheid tussen ons

De rode draad in de samenwerking tussen Geert en mij is de extreme openheid tussen ons.

“Geert houdt geen verkooppraatjes, maar vertelt precies waar zijn krachten liggen en waar niet.”

Ik geef aan wat ik van hem verwacht en hij zegt of hij daaraan kan voldoen. Hij is direct in zijn communicatie en daar houd ik van. Mijn eigen kennis van digital marketing is door de samenwerking met Geert met sprongen vooruit gegaan. Niet alleen hoe het technisch in elkaar steekt, ook hoe je handig een campagne kunt opzetten. Mijn collega’s en ik leren nog steeds van hem. Geerts sterke punten? Zijn grote kennis van zaken en zijn enorme brok ervaring. Geert werkt heel planmatig en dat is voor ons heel fijn. Zo bewaren we de rust. Hij bereidt zijn acties goed voor en laat zich niet van het pad afbrengen.”

Een tip van Mustafa

 

In de toekomst willen we graag een nog structurelere samenwerking aangaan met Geert. We zijn aan het kijken of we hem voor een langere termijn meer uren kunnen inzetten. Zo kunnen we nog meer van hem leren: welke tools er zijn, welke daarvan voor ons goed te gebruiken zijn (en hoe dan) en welke niet (en waarom dan niet).

Er valt nog veel te ontdekken!