Selecteer een pagina
Irrus.nl
Irrus.nl helpt bedrijven met optimaliseren van hun Microsoft 365 omgevingen. Het Veghelse IT bedrijf integreert bedrijfsprocessen met de toepassingen van Microsoft 365 als OneDrive, SharePoint, Teams, Exchange en Outlook. Zij helpen met de integratie van de belangrijkste bedrijfsapplicaties met Microsoft 365. Hun specialisten zorgen ervoor dat voor iedere medewerker, klant of leverancier de juiste informatie altijd beschikbaar is. Ongeacht plaats, tijd of apparatuur.
DENKT ÉN ONDERNEEMT MEE
MARKETING STRATEGIE, WEBSITE OPTIMALISATIE, PROCESS OPTIMALISATIE, ONBOARDING NIEUWE KLANTEN

Niels Vervoort, algemeen directeur van Irrus.nl:

“De samenwerking met Vindkracht13 is prettig en doeltreffend!”

“Bij Irrus noemen we ons ‘Microsoft cloud specialist’. Met de toepassingen van Microsoft 365 als OneDrive, SharePoint, Teams, Exchange en Outlook integreren we naadloos de bedrijfsprocessen van onze klanten. Onze specialisten zorgen ervoor dat voor iedere medewerker, klant of leverancier de juiste informatie altijd beschikbaar is, ongeacht plaats, tijd of apparatuur. Dat doen we projectmatig met maatwerk op verzoek van de klant, maar we bedienen ook bedrijven met standaardoplossingen. Voor dat laatste riepen we de hulp in van Geert van der Heijden van Vindkracht13.  

We wilden onze gestandaardiseerde IT-oplossingen voor een brede markt vindbaar en aantrekkelijk maken en we hebben Geert gevraagd ons daarin te begeleiden. Allereerst door middel van uitingen via onze online kanalen, maar ook vroegen we hem mee te denken over de marketing van de beurs die we aan het organiseren waren. Die beurs is uiteindelijk door Corona niet doorgegaan, maar staat zeker nog op de planning voor een later tijdstip.”

"Geert is enorm productief en meedenkend. Als ik twee steekwoorden moet noemen om de samenwerking met hem te omschrijven, zou ik zeggen: prettig en doeltreffend. Ons doel was om de klantervaring voor de klanten die gebruik maken van onze standaardoplossingen te optimaliseren en te standaardiseren en daarbij heeft Geert ons uitstekend geholpen. Inmiddels zijn we een jaar bezig. De samenwerking is goed, de vindbaarheid van Irrus is enorm verbeterd en er is structuur aangebracht in onze processen. De grootste sprongen hebben we gemaakt in de bewustwording rond de klantervaring. Wél het persoonlijke contact bewaren, maar daar de flow in houden door duidelijk uitgewerkte, gestandaardiseerde processen. Zo kunnen we ook meer klanten bereiken en bedienen met ons kleine clubje van zes personen."
Niels Vervoort
ALGEMEEN DIRECTEUR
Irrus.nl
DENKT ÉN ONDERNEEMT MEE

“Geert denkt én onderneemt met Irrus mee en dat waardeer ik enorm in hem. Hij geeft ons regelmatig huiswerk, zodat we sommige werkzaamheden zelf kunnen oppikken en uitvoeren, want als klein bedrijf hebben we geen enorm marketingbudget. Geerts sterke punten zijn aan de ene kant zijn kennis van marketingprocessen en vindbaarheid die hij aan de andere kant feilloos weet te vertalen naar campagnes. Hands on zorgen dat het voor elkaar komt, van strategie tot het uitzetten van acties. Geert heeft ons verrast met zijn ideeën om onze proposities te laten aansluiten op de marketingprocessen. Hij gaat net wat verder dan de oorspronkelijke vraag en weet daarmee een strategische samenwerking te bewerkstelligen.

“Van strategie tot het uitzetten van acties”

Het gaat goed met Irrus en de plannen voor de toekomst zijn dan ook een beetje afhankelijk van hoe snel wij nieuw personeel kunnen vinden voor alle projecten die nog op stapel staan. Het zou niet verstandig zijn om ons klantenbestand nu te snel verder uit te breiden, want dat zou ten koste gaan van de bestaande klanten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zodra het personeelsbestand op orde is, gaan we samen met Geert weer werken aan de online marketing en zodra Corona voorbij is komt de beurs ook weer in beeld.”

Een tip van Niels

 

Als ik Geert een tip zou moeten geven zou ik zeggen:

“Blijf vooral gefocust op je eigen strategie.”

“Ik vind het leuk hoe Geert zijn eigen, vaak tegendraadse kijk heeft op hoe je klanten blij maakt en hoe hij dat met grote creativiteit uitwerkt. Ik werk graag samen met Geert en hoop dat nog lang te blijven doen!”