Selecteer een pagina
BAM Works
BAM Works is een uitzendbureau gespecialiseerd in flexibele arbeidskrachten binnen de agrarische en logistieke sector. Hun uitzendkrachten, veelal met de Oost-Europese nationaliteit, worden gerekruteerd en geselecteerd in hun land van herkomst. Om deze dienst te kunnen verlenen heeft BAM Works meerdere vestigingen in het buitenland.
MARKETINGMENTOR BAM WORKS
MARKETING STRATEGIE, REBRANDING, WEBSITE OPTIMALISATIE, ONLINE MEETBAAR MAKEN

Anne van den Brand, mede-eigenaar van BAM Works:

“Geert is gewoon hartstikke fijn om mee te werken!”

“BAM Works is een uitzendbureau dat voornamelijk werkt met arbeidsmigranten in de agrarische en logistieke sector. We vinden het belangrijk om een langdurige relatie op te bouwen met zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers.  Om een goed marketingbeleid te ontwikkelen en onze uitingen op elkaar af te stemmen, zijn we eind 2020 gaan samenwerken met Vindkracht13.

Geert van Vindkracht13 kende ik al via mijn collega bij ons bedrijf Baankracht, waarvoor hij ook de marketing doet. Geerts kennis van het marketinglandschap en de automatisering die daarbij komt kijken én zijn frisse ideeën spraken mij direct aan. Daarom heb ik hem ook gevraagd om voor BAM Works te komen werken. Geert pakt de hele marketing voor BAM Works op. Dat bekent natuurlijk allereerst het content- en social media verhaal: wat hebben we daarvoor nodig en hoe gaan we het grafisch aanpakken? Maar Geert doet meer. Hij was al bekend met onze vacaturesoftware en kijkt ook mee hoe we dat in alle uitingen goed op elkaar aan kunnen laten sluiten. Met zijn tips kunnen we dat optimaliseren. Op dit moment is er vooral heel veel werk achter de schermen verricht. Er was een overgang van ons oude marketingbureau naar Vindkracht13. Nu onze nieuwe website live is gegaan kunnen we eindelijk echt aan de slag met onze social media.”

“Geert is laagdrempelig, energievol, creatief, vindingrijk en to the point. Wat mij heeft verrast is vooral de combinatie van zijn vaardigheden. Hij weet heel goed welke automatiseringsoplossingen er te krijgen zijn en welke daarvan voor ons geschikt zijn en combineert dat met een enorme passie voor marketing. Dat is een gouden combinatie. Bij Baankracht werden we door Geert uitgedaagd onze marketingstructuur eens heel anders te gaan bekijken en dat doen we nu bij BAM Works ook. We hebben nu een heel duidelijke doelstelling en de bijdragen van Geert zijn leidend om die te bereiken. Geert is gewoon hartstikke fijn om mee te werken en ik heb alle vertrouwen in onze samenwerking."
Anne van den Brand
Mede eigenaar
BAM Works
VINDKRACHT13 DENKT ÉN ONDERNEEMT MEE

Wat onze doelen zijn voor de toekomst?

HANDS ON: We zoeken een marketeer die breed inzetbaar is. Strategisch & hands on
REBRANDING: Onze nieuwe naam en logo dient doorgevoerd te worden in alle vormen.
HUISSTIJL: We willen graag een duidelijk kader en structuur in onze (huis-)stijltoepassingen
ONLINE ADS: We willen graag effectief online adverteren en zichtbaar zijn.
GROEI: We hebben flinke ambitie om internationaal te groeien.

Bij BAM Works zijn we net over gegaan op een nieuwe huisstijl en het doel voor de nabije toekomst is om die tot in de puntjes door te voeren. Het belangrijkste op dit moment zijn de website en social media, vanwege onze wervingscampagnes. Vervolgens willen we ook de uitingen op onze auto’s en bussen en in ons kantoor aan te passen. Daarbij krijgen we waardevolle adviezen van Geert.”

Daarbij krijgen we waardevolle adviezen van Geert.

Een tip van Anne

 

Als tip zou ik Geert willen meegeven: Je hebt zoveel creativiteit dat je daar een hele dag mee kunt vullen.

“Doe af en toe heel even een stapje terug om te checken of we met onze doelstellingen en resultaten on track zijn.”

Dan kunnen we daarna weer full speed vooruit!